Roadie Roadie Roadie Roadie Roadie Roadie

3 x 6 Метра навес за кола за домашна употреба или покрито домашно барбекю за двора. Издържа на всякакви атмосферни условия.

990 лв. 1250 лв.
В наличност
SSS-10

 • 100% гарантиран произход на продуктите
 • Безплатна доставка при поръчка над 199лв.
 • 14 дневен период за връщане и замянаБЪРЗА ПОРЪЧКА

 •  3 метра Широчина  6 Метра Дължина. Палатка за гараж за автомобили или парти барбекю в Двора.

  Сенник
  Нашите 3 слоя PE тъкан изолират високата температура в гаража, позволявайки на колата ви да се охлади дори в пламтящите летни жеги. Устойчивото на ултравиолетови лъчи изпълнение намалява стареенето и деградацията, причинени от суровото време.
  Множество защити
  Резервният капак на сенника може да предпази колата ви от дъжд, сняг, мръсотия и драскотини през всички сезони. Капакът ще изглежда добре като нов в продължение на години и ще поддържа оптималната работа на вашия автомобил.
  Гъвкаво регулиране на височината
  Четири различни настройки на височината ви позволяват да изберете височината, която отговаря на вашите нужди. Можете лесно да регулирате височината на върха от 3 до 6 метра .
  Ветроустойчива и подсилена рамка
  Цялата рамка на палатката е съставена от 8 поцинковани стоманени тръби и издръжливи съединения, стабилни и сигурни дори при вятър. 4 найлонови въжета, 28 шлифовани пирона, 40 еластични топки и 10 винта ще се комбинират, за да ви дадат подсилен сенник.
  Широко покритие на сенника
  Резервното покритие на сенника с размери 3 x 6 Метра ще осигури пълно покритие за различни приложения. Независимо дали искате да защитите вашата кола, или лодка, или да организирате парти, VEVOR ще се погрижи за вас.
  Приложимо за различни дейности
  Покривалото на сенника 3 x 6 Метра осигурява достатъчно място за автомобили. Също така е от съществено значение за партита на открито, сватби или други търговски дейности.
  Характеристики и подробности
  • Трислойна слънцезащитена PE материя: Изработена от 3 слоя термозапечатана PE тъкан, нашата покривка за навес за кола е устойчива на високи температури, силен вятър и вода. Той е устойчив на избледняване и не се къса лесно, което позволява на целия навес да ви придружава за дълго време.
  • Регулируеми опции за 4 височини: Има 4 опции за височина на страните за тази палатка за подслон,  . Можете да изберете подходяща височина за всички ваши нужди. Независимо дали искате да защитите вашите коли или лодки от всякакъв размер, да създадете сенчесто място за събиране, този платнен навес ще бъде достатъчен.
  • Издържа и на най-трудните условия: Нашето покритие на сенника има голяма дебелина и показва превъзходна устойчивост на цветовете. Той е устойчив на ултравиолетови лъчи, сълзи и студено напукване, като гарантира, че нашето издръжливо покритие предпазва любимите ви автомобили от сурови метеорологични условия, като силен вятър, дъждовни бури и т.н. Наслаждавайте се на пътуването си по-дълго и нека добрите моменти идват.
  • Тежка метална рамка: Използваме 8 тежки поцинковани стоманени тръби и удебелени съединители, за да увеличим стабилността на палатката. Процесът на двустранно поцинковане може да предотврати лющене, ръжда и корозия на стоманената повърхност. 4 найлонови въжета, 28 шлифовани пирона, 40 еластични топки и 10 винта правят цялата рамка по-стабилна и устойчива на вятър.
  • 3 метра Широка 6 Метра Дълга навес за кола: Нашата палатка за покриване на кола. Той ви осигурява по-висок вход, който е по-широк и предлага повече място за паркиране на вашата кола, лодка и други превозни средства. Независимо дали искате да организирате събиране на открито, да паркирате колата си или да се насладите на барбекю, то винаги ще бъде до вас, независимо от условията.
 • Съдържание на пакета 1 X стоманена рамка 1 X Покривало за сенник 8 X прът с регулируема височина 4 x найлоново въже 28 x Шлифован пирон 40 x Еластични топки 10 x Винт
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Над 199лв.
ПОДДРЪЖКА
Онлайн 24/7
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
В 14 дневен срок
ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ
Всяка седмица