Roadie Roadie Roadie Roadie Roadie

2 броя Легнали полицай за намаляване на скоростта монтирай сам

180 лв. 340 лв.
В наличност
SSS-022

 • 100% гарантиран произход на продуктите
 • Безплатна доставка при поръчка над 199лв.
 • 14 дневен период за връщане и замянаБЪРЗА ПОРЪЧКА

 • Една дъска Дълга 100см Широка 25см 5см висока

  Никой не харесва отворени кабели или разхлабени кабели, висящи на пода след като електрическата работа е приключила. По този начин нашият продукт гарантира, че кабелите и проводниците са напълно покрити, за да се избегнат подобни злополуки за известно време, като същевременно допринася за атмосферата и спокойствието в стаята. Материалите, използвани в производството, гума и PVC, са с превъзходно качество за издръжливост и ефективност. Това е така, защото гумата намалява триенето на повърхността, докато PVC действа като чудесен изолатор за външни елементи като дъжд или силна слънчева светлина. Вземете своя днес до изчерпване на количествата и се присъединете към този революционен продукт с неговия нисък профилен дизайн.

  Тежката и специализирана изработка, която се влага в производството на тези кабелни протектори, улеснява те да издържат товароносимост до 22406lbs. Точно така, можете да карате колата си през рампата и да не засегнете кабелите, минаващи вътре, тъй като те са напълно защитени.

  Удобен за потребителя дизайн

   

  Нашият продукт включва 2 кабелни канала с размери 3.5см на по ширина и височина, предлагащи оптимално пространство за свързване. Предлага пълна гъвкавост по отношение на местоположението и посоката на преминаване на кабелите. Кабелното гумено покритие за електрически проводници е с размери 101см дължина дължина на 25 см ширина и 2 инча височина, за да се улесни оптималното покритие на кабелите и електрическите проводници.

  Свързване без усилие

   

  С неговия елегантен и удобен за потребителя дизайн можете да го използвате на пода на къщата си или дори на открито чрез лесното му сглобяване и лесно свързване. Тази функция ви предлага атмосфера „Направи си сам“, тъй като можете или да накарате специалист да свърже продукта вместо вас, или да постигнете чувство на гордост и да се заемете сами.

  Проектиран за безопасност

   

  Ярко жълт капак, добре видим както през деня, така и през нощта, предотвратяващ предварително ненужни инциденти. Този кабелен протектор също има ниско ниво на дим, нетоксичен и ниско ниво на емисии на дим и няма да отделя вредни хлорни газове при прегряване на околната среда.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Над 199лв.
ПОДДРЪЖКА
Онлайн 24/7
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
В 14 дневен срок
ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ
Всяка седмица