Roadie Roadie Roadie Roadie Roadie

Сейф за съхранение на пистолет за стена, здрава стоманена конструкция, парола и ключ, лесна инсталация.

275 лв. 370 лв.
В наличност
SSS-008

 • 100% гарантиран произход на продуктите
 • Безплатна доставка при поръчка над 199лв.
 • 14 дневен период за връщане и замянаБЪРЗА ПОРЪЧКА

 • Пазете пистолета си безопасно, сигурно и готово за употреба с този сейф за пистолет СЕГА! Прилага комбинирани ключалки. Можете да зададете 4-6 числа като код, като също така предоставяте два ключа, така че да можете да отворите кутията по 2 начина. Този сейф за оръжие е изработен от стомана, достатъчно здрав и не позволява на деца или натрапници да докосват пистолета ви. Това е идеален избор за дома или бизнеса за допълнителна сигурност.

  Характеристики и подробности

   

  【СТАБИЛНА КОНСТРУКЦИЯ】 - Използването на солидна стоманена конструкция е изящна и здрава. Сейфовете за пистолети ще осигурят трайна здравина. Той също така разполага с антикорозионно черно покритие за постигане на дълготраен, професионален вид, което го прави лесен за интегриране във всяко вътрешно пространство.
  【КОДОВЕ И ЗАКЛЮЧВАНЕ НА КЛЮЧ】 - Два начина за отваряне на сейфа с пистолет: комбинация от парола и ключ. Поддържа 1 комплекта от 4-6 цифрени кодове; оборудван с два ключа, можете да отворите сейфа във всеки случай.
  【ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】 - Използвайте цифровата клавиатура и два резервни ключа за бързо отключване; захранва се с 4 батерии АА, аларма за изтощена батерия със звук и мигащ LED индикатор; изискан интериор, включително подплата от пяна, осигурява по-добра защита.
  【НЕОБХОДИМОСТ ОТ СЕЙФ ЗА ПИСТОЛЕТ】 - Ако вашето малко дете не разбира потенциалната опасност от огнестрелни оръжия, моля, дръжте го на сигурно място. Поставянето им в кутия за оръжие е отговорен начин.
  【РАЗЛИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ】 - Малкият сейф за оръжие може да се съхранява добре под маса или нощно шкафче, внимателно поставен на рафт за книги или в незабележимо превозно средство. Включената специална монтажна плоча позволява множество конфигурации на монтаж.

  Спецификации

  Марка: VEVOR
  Материал: Стомана (галванично покритие)
  Отворен път: Комбинация; Настройваем код на клавишите
  : 4-6 цифри
  Източник на захранване: 4 X AA батерия (не са включени)
  Тегло на продукта: 3,3 kg / 7,3 LB
  Размер на продукта: 7,6 X 2,9 X 14"

   

  Съдържание на пакета

  1 X Сейф за пистолет
  2 X Ключове
  1 X Комплект аксесоари за инсталиране

 • Съдържание на пакета 1 X Сейф за пистолет 2 X Ключове 1 X Комплект аксесоари за инсталиране
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Над 199лв.
ПОДДРЪЖКА
Онлайн 24/7
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
В 14 дневен срок
ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ
Всяка седмица