Roadie Roadie Roadie Roadie Roadie

Електрически крик за автомобили DC 12V комплект за моментен ремонт на автомобил.

350 лв. 550 лв.
В наличност
SSS-009

 • 100% гарантиран произход на продуктите
 • Безплатна доставка при поръчка над 199лв.
 • 14 дневен период за връщане и замянаБЪРЗА ПОРЪЧКА

 • Електрически крик за автомобил до 3 Тона за запалка на автомобил страхотен комплект за пътна помощ или лична употреба 

  3 тона електрически ножичен крик
   
  Товароносимостта на електрическия ножичен крик може да достигне до 3 тона , а две подвижни повдигнати глави са предназначени за седан и SUV, които могат да отговорят на вашите многобройни нужди. Комплектът крик за кола е незаменим помощник за гаражи, ферми, магистрали и пътувания на дълги разстояния. Много е подходящ за спешна смяна на гуми край пътя.
  повдигане
  Електрическият крик за кола има максимално тегло на повдигане от 3 тона (6600 паунда) и диапазон на височина на повдигане от 6,7-16,5 инча (SUV) / 4,7-14,6 инча (седан). Перфектен за седан и SUV. Преди операцията паркирайте колата на равна повърхност, избягвайте движението на колата.
  Автоматично повдигане
  С простото дистанционно управление електрическият подов крик се управлява лесно. Той може автоматично да се издига и спуска и да достига максималната си стойност за минути, спестявайки време и усилия, идеален за справяне със спукана гума и важен инструмент за ремонт.
  Два режима на захранване
  Може да се свърже или към 12 V контакт, или към автомобилен акумулатор, а изборът на два конектора го прави необходим инструмент за ремонт на автомобили, когато се натъкнете на извънредни ситуации край пътя. Не ви трябва много време, позволява ви да завършите ремонта бързо.
  Многофункционална кутия с инструменти
  Предупредителният знак с червен триъгълник извън кутията може да се използва като предупредителен пътен знак при смяна на гумите на магистралата. Всяка част има своя позиция и те могат да бъдат прецизно вградени в кутията. Компактният дизайн на кутията спестява много място и е удобен за носене.
  Добре конструиран Джак
  Ежекторът на крика се отличава с неплъзгащ се дизайн, който може да стабилизира превозното средство. Ножичният крик използва висококачествена стомана, а усъвършенстваната интегрирана технология за отливане излива високоякостен и издръжлив крик. Удебеленият плътен вал е устойчив на ръжда. Мощен мотор работи бързо и стабилно.
  Широко приложение
  Комплектът крикове за електрически автомобили е подходящ за седани, SUV или всяко превозно средство, което отговаря на неговия капацитет; това е основен инструмент за ремонт, за да се справите със спукана гума, когато попаднете в извънредни ситуации край пътя. Също така е полезен инструмент за гаражи, сервизи и семейства.
 • Съдържание на пакета 1 x електрически жак за кола 1 x щипка за батерия 1 x захранваща линия за запалка 3 x Предпазител 1 x Ръчна манивела 1 x чифт ръкавици 1 х Повдигащи глави за SUV и за седан
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Над 199лв.
ПОДДРЪЖКА
Онлайн 24/7
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
В 14 дневен срок
ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ
Всяка седмица