Доставка и плащане

УЕБ САЙТА НЕ ФУНЦИОНИРА И ФАШИТЕ ЗАЯВКИ НЯМА КАК ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ !

УЕБ САЙТА НЕ ФУНЦИОНИРА И ФАШИТЕ ЗАЯВКИ НЯМА КАК ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ !

.УЕБ САЙТА НЕ ФУНЦИОНИРА И ФАШИТЕ ЗАЯВКИ НЯМА КАК ДА БЪДАТ ИЗПЪЛНЕНИ !

Моля да ни извините за неудобството.

Доставка на предлаганите от tonkoloni.com е в рамките от 24 до 48 часа в работни дни.

Всички предлагани продукти от tonkoloni.com се доставят на територията на Република България с фиксирана доставка от 4лв. До офис на Спиди и 6лв до адрес. За поръчка над 150лв. Доставката е безплатна! Поръчки, приети до 16.00 ч., обикновено се изпращат на същия ден и се доставят на следващия, на посочения от Вас адрес или офис на куриерска служба(не важи за събота и неделя и официални празници). В някои редки случаи е възможно да има забавяне, когато съответното населено място не се обслужва всекидневно или поръчания артикул не е наличен в централния ни склад или по друга независеща от нас причина. При всички случаи, наш колега от екипа ни ще се свърже с Вас незабавно по телефона и това ще бъде уточнено, за да може да получите максимално бързо новия си часовник или бижу.

Как става плащането на поръчаните артикули

За Ваше улеснение сме се постарали да осигурим всички разпространени начини на плащане. Можете да заплатите поръчаните от Вас артикули по един от следните начини:

Наложен платеж/плащане при доставка - заплащате дължимата сума директно на куриера, доставил пратката Ви, след като сте я прегледали и сте се уверили, че всичко е наред;

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Над 199лв.
ПОДДРЪЖКА
Онлайн 24/7
ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА
В 14 дневен срок
ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ
Всяка седмица