Безплатна доставка при поръчка над 200лв.

  • ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  • БЪРЗА ДОСТАВКА
  • Телефон: 0899 936 824

Безплатна доставка при поръчка над 200лв.

  • ПРЕГЛЕД И ТЕСТ
  • БЪРЗА ДОСТАВКА
  • Телефон: 0899 936 824

КОЛИЧКА

Всичко общо: 0 лв.

ВСИЧКИ КАТЕГОРИИ

Доставка и плащане

www.Pazaruvai.bg е платформа за предлагане на продукти от различни търговци.

От 24 до 48часа в Работни дни с цена на доставка До Офисна Куриерска фирма СПИДИ от 4лв ( Според вида и килограмите ) и от 6лв до Адрес. ( Според вида и килограмите ) 

Всички предлагани продукти от конкретни търговци се доставят на територията на Република България с фиксирана доставка от 4лв. До офис на Спиди и 6лв до адрес, цената на куриерската услуга, може да варира според големината и вида на предлаганата стока, според собствените условия за доставка на различните търгивци, при въпроси свързани с доставка на определен търговец, моля да се свържете директно с него. Поръчки, приети до 16.00 ч., обикновено се изпращат на същия ден и се доставят на следващия, на посочения от Вас адрес или офис на куриерска служба(не важи за събота и неделя, както и официални празници). В някои редки случаи е възможно да има забавяне, когато съответното населено място не се обслужва всекидневно или поръчания артикул не е наличен в централния ни склад или по друга независеща от нас причина. При всяка направена заявка, сме длъжни да ви се обадим по телефона или да ви уведомим до Емайл за статуса на заявка ви.

Как става плащането на поръчаните артикули

За Ваше улеснение сме се постарали да осигурим всички разпространени начини на плащане. Можете да заплатите поръчаните от Вас артикули по един от следните начини:

- Наложен платеж/плащане при доставка - заплащате дължимата сума директно на куриера, доставил пратката Ви, след като сте я прегледали и сте се уверили, че всичко е наред;